KalkulationsModulet

Tidsberegning

KalkulationsModulet indeholder de funktioner, du skal bruge for at vedligeholde nøgletal og selv bygge nye lokalemodeller, som passer til dine rengøringsopgaver.

RengøringsSystemet leveres med et omfattende sæt af nøgletal (gulv- og inventartider), frekvenser og lokalemodeller. Disse benyttes til at beregne de daglige rengøringstider for hvert lokale.

KalkulationsModulet indeholder de funktioner, du skal bruge for at se og vedligeholde nøgletal og selv bygge nye lokalemodeller, som passer til dine rengøringsopgaver.

Både GrundModulet og PlanlægningsModulet benytter tiderne fra KalkulationsModulet til at beregne tider og kvadratmeterydelser pr. lokale, etage, bygning, kunde, afdeling og arbejdsplan. Det er derfor vigtigt, at du anskaffer dig KalkulationsModulet, hvis du vil benytte RengøringsSystemet til at beregne dine rengøringstider.

RengøringsSystemet arbejder med dynamiske lokalemodeller. Det betyder, at du kun behøver at oprette en model til hver lokaletype (for eksempel kontor eller toilet). Denne model tilpasser sig herefter dynamisk til de aktuelle lokaler, uden at du behøver at ændre på selve modellen.

FUNKTIONER

NØGLETAL Registrering og vedligeholdelse af systemets grundlæggende nøgletal og frekvenser.

PROFILER Registrering og vedligeholdelse af rengørings- og frekvensprofiler. Også mulighed for at registrere og vedligeholde kvalitetsprofiler, hygiejneniveauer og generelle serviceprofiler.

LOKALEMODELLER Registrering og vedligeholdelse af systemets grundlæggende lokalemodeller, også kaldet RengøringsSystemets byggeklodser.

Læs om næste modul → OpmålingsModulet