IDEX – kvalitetskontrol på smartphones og tablets

Smart kontrol med smartphones og tablets

Android- og IOS-baserede smartphones og tablets kan anvendes sammen med RengøringsSystemet til kontrol af rengøringskvaliteten.

Med denne løsning får du det ultimative registreringsværktøj til hurtig og nem indsamling af de mange data, der benyttes i både INSTA 800-kvalitetsvurderingen og i kontrollen af infektionshygiejnen i sundhedssektoren.

Når du har forberedt din kvalitetskontrol i KvalitetskontrolModulet, overfører du alle lokaler, der skal kontrolleres, til din smartphone eller din tablet. Dette kan gøres direkte ved tilkobling til din PC eller via internettet (FTP-overførsel) til inspektører, som ikke er i nærheden af dit kontor.

Med din smartphone  i lommen eller tablet i tasken kan du nu tage af sted på din inspektionstur og indtaste dine observationer direkte på telefonen eller tabletten. Efter endt inspektion synkroniseres indholdet med din arbejdsstation, hvorefter alle registreringer overføres til RengøringsSystemet. Herefter beregner programmet automatisk, om kvaliteten og infektionshygiejnen er over eller under det aftalte niveau.

Nemt og effektivt!

dataknowhow_idex_kvalitetskontrol_android_gp dataknowhow_idex_kvalitetskontrol_ios_ap

FUNKTIONER

SYNKRONISERING Synkronisér via USB direkte til din smartphone/tablet eller via internettet (FTP-overførsel).

KUNDER/INSPEKTIONER Overfør inspektioner fra flere kunder til samme smartphone og vælg kunde, når inspektionen starter.

KONTROL Kontrollér lokaler efter enten INSTA 800-principperne, Infektionshygijne-standarden eller egne kontrolpunkter. Du kan også vælge en kombination af disse.

NOTAT Skriv notat på lokaler, hvor særlige forhold observeres under inspektionen.

slide-dk-rengoeringssystemet-version-4

Læs mere om RengøringsSystemet → Versioner