PlanlægningsModulet

Detaljeret arbejdsplanlægning

PlanlægningsModulet anvendes til at oprette arbejdsplaner og fordele det registrerede arbejde.

PlanlægningsModulet er en effektiv hjælp til hurtig og “retfærdig” fordeling af en kundes lokaler mellem to eller flere assistenter.

PlanlægningsModulet er et uundværligt redskab, når du skal fordele arbejdet mellem flere assistenter. Du får løbende sammentællinger af, hvor meget tid du har brugt på hver arbejdsplan, og hvor meget tid, du har tilbage til øvrige opgaver.

Udover at fordele rengøringsarbejdet fra dine lokaler kan du også registrere øvrige faste service- og arbejdsopgver.

Med ugefordelingsfunktionen kan du lave en DETALJERET ARBEJDSPLAN til hver assistent, som fortæller, hvilke ugedage de enkelte lokaler skal rengøres, og du kan tilmed planlægge, om der skal udføres let eller grundig rengøring, om der skal udføres soignering, eller om der for eksempel skal udføres gulvvask med maskine i lokale.

FUNKTIONER

NØGLETAL Registrering og vedligeholdelse af systemets grundlæggende nøgletal og frekvenser.

PROFILER Registrering og vedligholdelse af rengørings- og frekvensprofiler. Også mulighed for at registrere og vedligholde kvalitetsprofiler, hygiejneniveauer og generelle serviceprofiler.

LOKALEMODELLER Registrering og vedligeholdelse af systemets grundlæggende lokalemodeller (også kaldet RengøringsSystemets byggeklodser).

dataknowhow_planlaegningsmodul_2

Læs om næste modul → KvalitetskontrolModulet