Versioner

Vælg mellem 3 forskellige versioner af programmet

RengøringsSystemet version 5 tilbydes i tre forskellige udgaver:

Light
Light-versionen er for det lille, nystartede rengøringsselskab med få medarbejdere eller for mindre institutioner (skoler, plejehjem, mindre virksomheder) med begrænset behov for registrering. Det ideelle værktøj at starte op med, hvis man er ny i branchen.

Standard
Standard-versionen er det rigtige værktøj for mindre virksomheder, hvor ansvaret for registrering og planlægning af rengøringsopgaverne ligger hos en enkelt medarbejder.

Professional
Den professionelle version (flerbrugerversionen) er til større virksomheder og institutioner, hvor flere medarbejdere jævnligt skal have adgang til systemet. Leveres med adgang for én bruger, men antallet kan udvides i takt med, at behovet for flere brugere stiger. Der er ingen begrænsninger i antal lokaler eller arbejdsplaner i den professionelle version. Denne version anvendes derfor ofte i store rengøringsvirksomheder, hvor der blandt andet er behov for at planlægge arbejde for mere end 20 personer pr. kunde eller institution.

dataknowhow-rengoeringssystemet-versioner

3 versioner

LIGHT VERSION med mulighed for at registrere op til 1.000 lokaler.

STANDARD VERSION med ubegrænset databasestørrelse og adgang til de fleste af programmets funktioner.

PROFESSIONAL VERSION leveres som et flerbrugersystem med én bruger og mulighed for tilkøb af flere brugere. Giver fuld adgang til alle programmets funktioner.

Læs mere om RengøringsSystemet → Systemkrav