Om Aps Data-know-how

Idégrundlag
Aps Data-know-how arbejder ud fra visionen om, at rengørings- og servicebranchens planlægnings- og kontrolopgaver hurtigst og sikrest udføres ved hjælp af digitale løsninger på computer og andre devices.

Ved hjælp af omfattende data, næsten 30 års erfaring på markedet og mange hundrede brugeres tilbagemeldinger har Aps Data-know-how udviklet det vigtigste redskab for moderne planlæggere i såvel privat som offentlig rengøringsforvaltning.

RengøringsSystemet – et detaljeret og overskueligt planlægningsværktøj
Aps Data-know-hows hovedprodukt, RengøringsSystemet, er et avanceret, men brugervenligt, redskab til registrering, opmåling, beregning, planlægning og kvalitetsopfølgning af rengørings- og servicearbejde.

RengøringsSystemet er unikt i forhold til de fleste tilsvarende programmer på markedet, da det på én og samme tid giver et detaljeret og overskueligt grundlag for beregning af rengørings- og serviceopgaver.

Systemet anvender grundnøgletal og giver mulighed for at styre frekvenser helt ned i den enkelte arbejdsoperation. Samtidig giver kombinationen af lokaleregistreringer og tegninger af de registrerede lokaler, som kan anvendes i utallige sammenhæng, et godt overblik over arbejdsopgaverne.

IDEX – Kontrol på farten
Med appen, IDEX, kan du på telefon eller tablet udføre kontrol af de arbejdsopgaver, du har planlagt ved hjælp af Rengøringssystemet. Appen gør det altså let at foretage kvalitetskontrol ude på de enkelte lokationer, hvor data, som du registrerer, straks overføres til RengøringsSystemet, når du er forbundet med internettet.

Kvalitetskontrollen er baseret på den fælles nordiske standard, INSTA 800, men det er også muligt at kontrollere efter egne kriterier, som du selv definerer.

Personlig support
Når du køber RengøringsSystemet og tegner en serviceaftale, kan du i hverdagene mellem kl. 9 og 16 (fredag indtil kl. 15.30) ringe til vores hotline og få hjælp, hvis du løber ind i problemer med systemet og dets funktioner. Du får også sikkerhed for, at eventuelle programfejl, som du opdager, vil blive løst hurtigst muligt. Samme dag eller senest dagen efter en fejl er rapporteret, begynder en af vores programmører at finde og udbedre fejlen.

Serviceaftalen giver dig også mulighed for at opdatere RengøringsSystemet, når der udkommer nye versioner af programmet. Det er også muligt at bestille personlig undervisning i RengøringsSystemets funktioner, hvor en konsulent sammensætter et kursus efter dine behov. Denne service er ikke indbefattet i serviceaftalen. 

white

dataknowhow_logo_blue

Lidt historie

Aps Data-Know-How blev stiftet i 1987 af Steen og Carsten Jallov. På ganske kort tid blev firmaets hovedprodukt, RengøringsSystemet, et anerkendt og udbredt værktøj til løsning af mange af servicebranchens kalkulations- og planlægningsopgaver.

Efter Steen Jallovs død i 1991 fortsatte Carsten Jallov virksomheden med flere dygtige programmører og konsulenter.

I dag er virksomheden nordens største udbyder af software til kalkulation, opmåling, planlægning og opfølgning af rengørings- og serviceopgaver.

white

dataknowhow_bellacenter_1