Om RengøringsSystemet

RengøringsSystemet® er branchens professionelle værktøj til planlægning, fordeling og kontrol af dit rengøringsarbejde. Programmet bruges af moderne rengøringsplanlæggere både i Danmark og internationalt.

Programmet gør det muligt at registrere og opmåle alle typer af rengørings- og servicearbejde, baseret på dynamiske modeller, som leveres med systemet, og som du selv kan tilpasse og udforme præcis efter dine behov. Når du har registreret og opmålt dine rengøringsopgaver, kan du hurtigt og nemt beregne det samlede tids- og omkostningsforbrug.

Samtidig kan du fordele det registrerede arbejde til det nødvendige antal medarbejdere, udskrive lokaleoversigter og arbejdsplaner, samt udskrive farvelagte tegninger efter egne kriterier. Endelig kan du kontrollere de planlagte rengøringsopgaver efter den nordiske kvalitetsvurderingsstandard, INSTA 800. Alt sammen i ét og samme program.

RengøringsSystemet er et Windows-baseret program, som leveres i 3 forskellige udgaver – opdelt i moduler. Det giver dig mulighed for selv at skræddersy dit program, så det passer til netop din virksomhed. Samtidig kan du også løbende tilpasse programmet, så det altid følger med dine behov for nye funktioner og flere brugre i RengøringsSystemet.

dataknowhow_om_rengoeringssystemet_rent

dataknowhow-plan-tegning-om-rengoeringssystemet

Anvendes i alle typer virksomhed

RengøringsSystemet anvendes i alle typer af virksomheder, store som små, offentlige og private, fagforeninger, konsulentfirmaer og virksomheder med rengøring i eget regi. Derudover bruges systemet på mange uddannelsesinstitutioner, hvor nye rengøringsplanlæggere stifter bekendtskab med programmet for første gang.


Detaljerede kalkulationsmodeller

Programmets kalkulationsmodeller er gennemprøvede og anerkendte gennem mange års brug i alle mulige slags rengøringsvirksomheder. I RengøringsSystemet Version 5 er disse modeller blevet bedre, mere detaljerede og endnu mere fleksible end tidligere set.

Du kan selv ændre og tilføje nye modeller og nøgletal i systemet. Derved sikrer du, at dine tidsberegninger altid passer til netop din virksomhed.

Hurtig og sikker opmåling af arealer

Med RengøringsSystemet kan du hurtigt og sikkert opmåle dine rengøringsarealer. Du behøver blot en tegning af dit rengøringsareal og et målestoksforhold, eller et kontrolmål på stedet, for at kunne opmåle og beregne størrelsen af alle dine arealer.

Din tegning kan være en papirstegning, en arkitekttegning (fra AutoCad eller lignende) eller en scannet tegning i almindelig billedformat. Uanset hvilket tegningsmateriale du har til rådighed, kan du altid bruge det til opmåling i RengøringsSystemet. Ofte kan det bruges direkte, ellers hjælper vi dig gerne med at finde den rigtige måde at konvertere materialet, så det kan bruges i RengøringsSystemet.


Visuelt planlægningsværktøj

RengøringsSystemet er et visuelt planlægningsværktøj. Alle registreringer kan ses og ændres direkte på de opmålte tegninger. Det giver suverænt overblik og mulighed for at kontrollere dine lokaleoplysninger med et enkelt blik på dine tegninger.

Du kan fordele de opmålte lokaler mellem dine assistenter direkte på dine tegninger, og du kan yderligere foretage en detaljeret planlægning af hvilke ugedage, der skal gøres rent, og hvilke dage, der skal foretages henholdsvis let eller grundig rengøring – direkte på dine tegninger.

Samtidig kan du bruge systemets mange skraveringsmuligheder og muligheder for at tilføje tekster og symboler i lokalerne til at kommunikere din planlægning ud til interessenter, så som indkøbere, rengøringsledere, assistenter og de daglige brugere af lokalerne. Det er super effektivt.

dataknowhow-grundplan-tegning-om-rengoeringssystemet

dataknowhow-om-rengoeringssystemet-hygiejnekontrol

Kvalitetskontrol i verdensklasse

RengøringsSystemets kvalitetskontrol er baseret på den anerkendte skandinaviske standard, INSTA 800,  til kontrol af rengøringskvalitet. Systemet hjælper dig med at beregne antal lokaler, du skal kontrollere, udtage lokaler til kontrol og vurdere det endelige resultat.

I tillæg til INSTA 800-standarden kan du også anvende den danske Infektions- og hygiejnestandard DS 2451-10 til kontrol af kritiske risikopunkter i lokaler med risiko for spredning af sygdomsfremkaldende bakterier.

Hvis du ønsker at foretage en hurtigere og enklere kvalitetskontrol, kan du oprette kvalitetskontroller efter dine egne behov. Alle kvalitetskontroller kan gennemføres ved hjælp af android- og IOS-baserede smartphones og tablets.


Simuleringer og økonomiberegninger

Med RengøringsSystemets ”søg og erstat”-funktion kan du hurtigt og let beregne konsekvenserne af alternative rengøringsfrekvenser, metodevalg, hygiejneniveau, med mere.

De økonomiske konsekvenser af dine beregninger kan aflæses direkte i systemets indbyggede priskalkulation.

Spar tid med RengøringsSystemet

Moderne rengøringsplanlæggere bruger RengøringsSystemet i deres daglige arbejde. Det sparer tid, giver overblik og inspiration til løsning af de mange udfordringer, som rengøringsbranchen byder på i dag.

De detaljerede kalkulationsmodeller, detaljerede lokaleregistreringer og overskuelige bygningstegninger sikrer dig en hurtig og enkel planlægning, bedre økonomistyring og letforståelige arbejdstegninger til dit personale.

Læs mere om programmets moduler og forskellige versioner under menupunktet “Produkter” eller kontakt en af vores forhandlere for en uforpligtende gennemgang af programmets mange muligheder.

dataknowhow_demo

Hent en demo-version af RengøringsSystemet

Læs om RengøringsSystemets moduler → GrundModulet